ezgif.com-gif-maker-3.png

VoIP & Mobiel

Een moderne telefonie oplossing.
Eurolym ICT services biedt bedrijven en consumenten Voice over IP aan, ook wel VoIP genoemd, in Krimpen aan den IJssel en omstreken.
Met VoIP bespaart u maandelijks op de kosten van telefonie, omdat deze techniek niet meer over de ouderwetse ISDN lijn gaan, maar over het internet. Kort gezegd betekent dit dat u als organisatie niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale, de aanleg van ISDN en dure onderhoudskosten.

Wat wij bieden

Volledige bereikbaarheid, waar en wanneer dat nodig is. Zelfs als er geen internet op uw locatie beschikbaar is, is deze oplossing toepasbaar. U kunt gemakkelijk via een mobiele app inschakelen op uw telefooncentrale op drukke momenten en er is zelfs een mogelijkheid om uw centrale te koppelen met uw CRM-pakket, zoals Outlook of Exact.

VoIP is een zeer schaalbaar product en wordt ook aangeboden per maand.
Gaat uw organisatie groeien? Dan voegt u gemakkelijk een aantal licenties toe. Maar stel dat uw organisatie krimpt, haalt u er zo een aantal licenties af. Makkelijk toch?

Voor VoIP zijn ook VoIP geschikte toestellen nodig. Wij werken onder andere met YealinkPanasonicGigasetTiptel en Grandstream. De reden dat wij voor deze merken hebben gekozen is vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten. Alleen het beste is voldoende om onze klant te adviseren!

VoIP & Mobiel voordelen

VoIP heeft een organisatie veel te bieden. Er wordt namelijk niet alleen bespaard op kosten, er wordt ook een verbetering van de service gerealiseerd. Het wordt eenvoudiger om klanten te woord te staan, en de verschaalbaarheid maakt het een geschikte oplossing voor organisaties van ieder formaat.

Op de hoogte van het laatste nieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende overige diensten of andere diensten die Eurolym levert?

Kom in contact

VoIP is een belangrijk thema dat grote invloed heeft op uw bedrijf of huis. Vaak zien wij dat er veel problemen spelen die eenvoudig verholpen kunnen worden.

Heeft u een vraag, of weet u al vrij concreet wat er moet gebeuren? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!