ezgif.com-gif-maker-3.png

Connectivity

De werkomgeving van bedrijven heeft een enorme metamorfose ondergaan de afgelopen jaren. Bij Eurolym zorgen wij ervoor dat dit probleemloos gebeurt. Om een goede samenwerking te realiseren is een stabiele internetverbinding de norm. Mailen, internetbellen, online vergaderingen, teamviewer gebruiken of diverse bestanden verzenden, voor de meesten behoort dit tot de dagelijkse werkzaamheden. Het is dan wel zo fijn als dit soepel verloopt.

Wij helpen u hier graag bij!

Wat wij bieden

Wij bieden u een hoogwaardige en veilige connectivity verbinding aan op elke gewenste locatie. Hierdoor hoeft u zich niet meer aan te sluiten bij grote partijen, en heeft u altijd een korte lijn over de status van een storing. Tevens bereiken wij hiermee een betere veiligheid voor uw bedrijf.

Naast de standaard veiligheidsmaatregelen, bieden wij optioneel op elke connectivity dienst een 24/7 monitoring aan. Hiermee wordt uw verbinding continu gemonitord, en krijgt u een melding zodra de verbinding wegvalt. Door middel van statusupdates via de App uit de Google Play Store/Apple App Store of e-mail bent u op de hoogte van het probleem en oplossing.

​Beschikt uw verbinding nog niet over 24/7 monitoring ?
Vraag dit dan zeker bij ons aan.

Connectivity mogelijkheden

Door samen te werken met diverse internetproviders, zijn wij in staat om op bijna elk adres een verbinding te leveren. Elke dag breidt dit aantal zich uit, waardoor Eurolym ICT Services iedere dag weer nieuwe mogelijkheden kan aanreiken.
Eurolym ICT Services biedt haar klanten de volgende internetmogelijkheden aan:

Op de hoogte van het laatste nieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende connectivity of andere diensten die Eurolym levert?

Kom in contact

Connectivity is een belangrijk thema dat grote invloed heeft op uw bedrijf of huis. Vaak zien wij dat er veel problemen spelen die eenvoudig verholpen kunnen worden.

Heeft u een vraag, of weet u al vrij concreet wat er moet gebeuren? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!