ezgif.com-gif-maker-3.png

24/7 Services

Wanneer uw organisatie altijd draait, verwacht u dit ook van de apparatuur. 
In het huidige ICT landschap van organisaties is het belangrijk om continue controle te houden over verschillende producten die worden gebruikt. Het is daarom enorm belangrijk dat er vanuit de ICT leverancier wordt meegedacht over de monitoring, beveiliging en alarmering van deze diensten.

Wat wij bieden

Naast de monitoring en beveiliging van uw netwerk, mag 24/7 Alarm niet vergeten worden. De beveiliging van woningen en bedrijfspanden is even belangrijk als het beveiliging van uw apparatuur. Daarom biedt Eurolym ICT Services ook alarmbeveiliging aan. Door middel van dezelfde app kunnen zowel connectivity-meldingen als alarmmeldingen in de gaten gehouden worden. 

24/7 Alarm gaat hierin nog een stap verder, welke u in staat stelt zelf de alarmmelding af te melden via de app. Reageert u niet in een bepaalde tijd, dan zal het PAC contact opnemen met uw sleutelbeheerders. 

Tevens is het aanpassen van bloktijden kinderspel. Open de app en verander hierin de bloktijden!

24/7 Service voordelen

De prestaties en processen van uw bedrijf dienen gewaarborgd te worden. IT hoort deze processen aan te vullen, maar wanneer dit niet (helemaal) functioneert treedt er beperking op. Dit dient dan zo snel mogelijk verholpen te worden, en daarom bieden wij een 24/7 Service aan. Met deze service bent u verzekerd van service waar en wanneer u dat wilt.

Op de hoogte van het laatste nieuws?

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende 24/7 Services of andere diensten die Eurolym levert?

Kom in contact

Goede service moet op ieder moment van de dag beschikbaar zijn, zeker als uw bedrijf ook ’s nachts operatief is. Bij Eurolym ICT bieden we 24/7 services aan om uw bedrijf altijd optimaal te laten presteren. 

Heeft u een vraag, of weet u al vrij concreet wat er moet gebeuren? 
Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!